tisdag 19 april 2016

Parning Söndagen den 17 April

Ellie överraskade oss med löp och hon är så otroligt duktig med att hålla rent efter sig, att jag inte riktigt säker på vilken dag exakt hon började löpa. Men Så började hon uppvakta Othello flitigt, dock utan större respons:) Men i fredags eftermiddag så blev Othello helt plötsligt rysligt intresserad. Jag hade tagit stickor på Ellie sen hon började uppvakta Othello men de visade inte mkt. 


Men jag kände att vi skulle lita på Othello:) Så jag och Carina hoppades på att Mimmie, som var högdräktig, skulle knipa igen tills vi kom tillbaka. Uffe och Uffe ställde upp som barnmorskor om det skulle krisa:) Färden till Danmark, gick via en felkörning i Malmö ;P inget ovanligt när det gäller oss som ni vet :D 
Väl framme så höll Carina på att riva Jörgens husvägg när hon skulle parkera :P men till sist så gick det bra:) 
Chap var precis lika fin som vi kom ihåg<3


Hmm lite het på gröten var han allt den fine  gentlemannen<3 så vi bestämde att Ellie skulle stanna kvar hos Jörgen. Ellie och Chap hade ett trevligt dygn... som resulterade i två parningar med 30-35 min häng.
Så nu nu håller vi alla tummar och tassar på att där blivit små guldklimpar. Dessa underverk beräknas komma runt den 19juni i färgerna rött, gyllene, choklad och svart med eller utan tan. Mer om Ellie och Chap hittar ni till höger om inläggen ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar